jurjuselectrotechniek 2017-03-26T11:17:58+00:00
026-8483892

JURJUSELEKTROTECHNIEK

heeft zich gespecialiseerd in het ontwerpen en installeren van complete licht- en krachtstroom installaties voor renovatie en nieuwbouw. Dit met al meer dan 10 jaar ervaring. Onze installaties voldoen aan de hoge kwaliteitsnormen die wij voor u en onszelf hanteren. Daarbij streven we ernaar om onze kennis in een zo vroeg mogelijk stadium van het bouwproces in te kunnen zetten voor het beste resultaat voor u, onze opdrachtgever.

Heeft u een stroom STORING, doe de stekkerproef!

Kortsluiting ontstaat vaak door een kapot apparaat. Met de stekkerproef, zoekt u uit of dit het geval is. U bespaart zo onnodige kosten voor een elektricien.

  • Schakel alle groepen en de aardlekschakelaar in de meterkast uit of verwijder de zekeringen van de groepen.

  • Haal in de gehele woning alle stekkers uit de stopcontacten en zet de lampen uit. Vergeet daarbij de tuin en de berging niet.

  • Schakel de groepen en de aardlekschakelaar opnieuw in de meterkast in.

  • Plaats één voor één de stekkers weer in het stopcontact. Zet hierbij de apparaten ook één voor één aan en wacht tot deze aanslaan. Vergeet daarbij ook niet de lampen aan te zetten.

  • Valt de stroom opnieuw uit op het moment dat u een stekker in het stopcontact stopt of een apparaat aanzet? Dan veroorzaakt dit apparaat waarschijnlijk de storing. U moet dit apparaat repareren of vervangen.

  • Geeft geen enkel apparaat een probleem? Is er ook geen sprake van overbelasting (dat gebeurt wanneer u teveel apparaten tegelijk op één stroomgroep heeft aanstaan)? En valt de stroom toch uit? Dat is er waarschijnlijk iets met de elektra-installatie aan de hand.

  • Neem contact op met JURJUS ELEKTROTECHNIEK op tel: 026 848 3892

026-8483892

VRAAG EEN OFFERTE AAN

Heeft u vragen of wilt u vrijblijvend een offerte ontvangen? Dan kunt u contact met ons opnemen via onderstaand formulier

Naam:
Email:
Omschrijving werkzaamheden:

RECENTE PROJECTEN

Wij realiseren projecten in nieuw en bestaande bouw. Hier vindt u de door ons gerealiseerde projecten.

REVIEWS

PH Versteeg
PH Versteeg
11:15 08 Mar 17
Hadden een probleem met de aardlekschakelaar. Zelf dacht ik dat het ding kapot was en vervangen moest worden. We belden Jurjus om een afspraak te maken. Maar telefonisch en aan de hand van een paar fototjes wist hij echter dat het probleem niet lag bij de aardlekschakelaar maar bij een van de groepen. Dit scheelde weer een gepeperde rekening van voorrijkosten en uurloon. Top dus! We komen zeker terug als het noodzakelijk is.
Tom Koudijs
Tom Koudijs
20:54 23 Feb 17
Jurjus is een echte vakman en heeft verstand van zaken, na de eerste keer bleek er een defect te zitten in één van de aardlekschakelaars, na een kort telefoontje stond die de volgende dag op de stoep en heeft de schakelaar (uiteraard) kosteloos vervangen. Zelfs om een paar extra draadjes en een perilex-stopcontact aan te sluiten was geen moeite voor hem en heb hier dan ook geen rekening van gehad. Super, mocht ik in de toekomst weer een klus hebben, bel ik ze zeker weer!
Patricia Hellinga
Patricia Hellinga
11:51 31 Jan 17
Erg tevreden met de service van Jurjus Elektrotechniek. Had een elektra-kabel geraakt met boren en wist me geen raad, ik belde n.a.v. een google zoekopdracht en kreeg direct vakkundig advies. Na deze hulp op afstand (vrij van kosten!) een afspraak gepland om een nieuwe kabel te komen trekken. Jeroen blijkt een prettig persoon met hart voor zijn zaak, hij levert snel en goed werk. Mocht er in de toekomst nog wat zijn dan bel ik weer dit bedrijf!
Hans Maas
Hans Maas
15:21 17 Feb 17
Vandaag heeft de firma Jurjus een intercomsysteem bij ons appartementengebouw geplaatst. Wij zijn erg tevreden over de prettige samenwerking, en het vriendelijke personeel. Een volgende keer, zullen wij graag weer een beroep op hun doen!
Adriaan Intveld
Adriaan Intveld
08:38 25 Jan 17
De afgelopen jaren hebben we al meerdere electrische zaken in ons huis aan laten passen door Jeroen Jurjus. Dat heeft hij steeds naar volle tevredenheid gedaan. Van harte aanbevolen!
Bekijk alle beoordelingen

Volg Jurjus Elektrotechniek Op Social Media

Stel ons een vraag via social media

JURJUS ELEKTROTECHNIEK

Boekhorstenstraat 49
6828 DV
Arnhem

Tel: 026 – 84 83 89 2
Email: jeroen@jurjuselektrotechniek.nl
Web: jurjuselektrotechniek.nl